Τα κουτιά έχουν δημιουργηθεί για παιδιά ηλικίας 3-7 χρονών. Τα κουτιά δε συστήνονται για παιδιά ηλικίας κάτω των 3ων, καθώς περιέχουν μικρά κομμάτια και ουσίες που δεν πρέπει να καταναλώνονται, και χρειάζεται προσοχή. Η ομάδα του Little Big Box συστήνει πάντα ένας ενήλικας να βρίσκεται κοντά στο παιδί την ώρα της δημιουργίας προς αποφύγει τραυματισμού ή ζημιάς.

Τα επεξηγηματικά κείμενα κάθε δραστηριότητας είναι γραμμένα έτσι ώστε να μπορεί να τα διαβάσει και κατανοήσει ένα παιδί, ή να τα διαβάσουν σε ένα παιδί. Παρόλα αυτά, μέσα στα κουτιά εμπεριέχονται μικροαντικείμενα, σπόροι, χρώματα & υλικά που είναι επικίνδυνα στην κατάποση. Αρκετές από τις κατασκευές μπορεί να προϋποθέτουν χρήση αιχμηρών αντικειμένων. Για όλους τους ανωτέρω λόγους, πρέπει πάντα ένας ενήλικας να επιτηρεί τα παιδιά, από το άνοιγμα του κουτιού έως και την ολοκλήρωση της δραστηριότητας. Τα κουτιά δε συστήνονται για παιδιά ηλικίας κάτω των 3ων ετών. 

Τα κουτιά μας έχουν δημιουργηθεί έχοντας στο μυαλό τον εργαζόμενο γονέα ή κηδεμόνα, έτσι φροντίζουμε να περιέχουν σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε. Τα επιπλέον υλικά της φύσης που χρειάζεστε είναι αυτά που μπορείτε να βρείτε σε μια βόλτα σας στην εξοχή, σε ένα κήπο ή σε ένα κοντινό πάρκο. Τα επιπλέον υλικά που μπορεί να χρειαστείτε, είναι πράγματα που μπορείτε όλοι να βρείτε στο σπίτι, όπως ψαλίδι, πινέλο, βάζο από μια μαρμελάδα, κάποιο κεσεδάκι γιαουρτιού ή αυγοθήκη. 

Προτεραιότητάς μας είναι η προστασία του περιβάλλοντος. Προσέχουμε τα κουτιά μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά όπου μπορούμε και αποφεύγουμε το πλαστικό. Η συσκευασία μας παράγεται στην Ελλάδα, και είναι ανακυκλώσιμη.  Προσπαθούμε ακόμα και οι προμηθευτές που συνεργαζόμαστε να είναι «πράσινοι» με στόχο το προϊόν μας να γίνετε ολοένα και πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

Οι δραστηριότητες μας δεν επαναλαμβάνονται για τουλάχιστον 24 μήνες. Ακόμα και αν επαναληφθούν όμως, υπάρχουν βασικά στοιχεία που είναι καινούργιά και διαφορετικά ώστε να δημιουργούν μια νέα και διαφοροποιημένη εικόνα.

Αγορά και Πληρωμή

Η αγορά σας είναι πολύ εύκολη. Απλά πατήστε το κουμπί «ΑΓΟΡΑ» στο κεντρικό μενού, επιλέξτε το πλάνο συνδρομής που σας αρέσει και ακολουθήστε τις οδηγίες! Εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Κάθε μήνα δημιουργούμε για το παιδί σας ένα κουτί με διαφορετικές δραστηριότητες, με εποχιακή θεματολογία. Τα κουτιά στέλνονται στο τέλος του προηγούμενου μήνα, οπότε μέσα στο πρώτο 5θήμερο του μήνα θα το λαμβάνεται.

Εάν επιλέξετε να κάνετε την παραγγελία σας από 1-20 του μήνα, θα παραλάβετε το κουτί του τρέχοντος μήνα. Εάν πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας μετά τις 20, θα παραλάβετε το κουτί του επόμενου μήνα, εντός των πρώτων 5 ημερών εκείνου του μήνα!

Τα κουτιά Little Big Box προπληρώνονται μέσα από 3 διαφορετικές επιλογές. Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική, PayPal και Stripe.

Βεβαίως και μπορείτε, επιλέγοντας το μηνιαίο πλάνο συνδρομής.

Αποστολές και Κόστος

Αυτή τη στιγμή κουτιά μπορούμε να στείλουμε μόνο εντός Ελλάδος.

  • Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα

Προσπαθούμε να στέλνουμε τα κουτιά μας – για τις προγραμματισμένες αποστολές – έτσι ώστε να παραδίδονται το πρώτο 5θήερο κάθε μήνα. Για παραγγελίες εκτός προγραμματισμού ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 μέρες.

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την παράδοση του κουτιού σας, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@littlebigbox.gr

Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, αλλά καταλαβαίνουμε ότι πολλές φορές συμβαίνουν πράγματα κατά τη μεταφορά που δε μπορούμε να ελέγξουμε.  Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το κουτί σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@littlebigbox.gr και θα σας στείλουμε άμεσα ένα καινούργιο κουτί.

Εάν θέλετε να αλλάξετε τη διεύθυνση σας στείλτε μας mail στο info@littlebigbox.gr. Ετοιμάζουμε τις παραγγελίες για αποστολή κάθε 25 του μηνός. Ιδανικά η αλλαγή σας να γίνει πριν από αυτή την ημερομηνία.